גלית כהן קדם

גלית כהן קדם, ילידת 1976, נשואה לאדר [איש חינוך] ואם להודיה, אורי ועברי. גלית היא רבה רפורמית. לגלית תואר ראשון בלשון עברית וספרות עברית בהצטיינות מן האוניברסיטה העברית בירושלים וכן תואר שני בהצטיינות בתכנית "מגדר בשטח" מאוניברסיטת בר אילן, בדגש על יהדות ומגדר. באוקטובר 2010 ייסדה את קהילת קודש וחול בחולון, בראשה היא עומדת. הקהילה מורכבת ברובה ממשפחות צעירות ומקיימת אירועי שבת, חגים, לימוד, מעורבות חברתית וחינוך משפחתי. בשנת 2012 הקימה עם גרעין משפחות מחולון את מסלול תרבות עברית- גנים ובתי ספר ממלכתיים עירוניים בחולון בשיתוף התנועה הרפורמית וקרן תל"י השמים דגש על יהדות פלורליסטית ושיוויון מגדרי. גלית עסוקה בעיצובה של התורה כתורת חיים- ומחפשת נתיבים בהם הלימוד מוביל לידי מעשה במרחב הקהילתי העירוני, החינוכי והחברתי בחולון.