הצטרפו אלינו לסדנה הבינלאומית "מילדות לבגרות": היבטיים ריבודיים של ילדות והתבגרות בפרסקפטיבה של מסלולי חיים

הצטרפו אלינו לסדנה הבינלאומית

מילדות לבגרות: היבטיים ריבודיים של ילדות והתבגרות בפרסקפטיבה של מסלולי חיים

הסדנה נערכת בשיתוף פעולה של התוכנית ללימודי מגדר באוניברסיטת בר אילן עם התכנית ללימודי משפחה במכללה האקדמית תל אביב יפו ותעסוק בהיבטים ריבודיים של ילדות והתבגרות בפרספקטיבה של מסלולי חיים.

מתי? יום שלישי 30.5.23 - יום חמישי 1.6.23

איפה? באוניברסיטת בר אילן ובמכללה האקדמית תל אביב יפו.

במהלך שלושת ימי הסדנה נדון, מבחינה תיאורטית ואמפירית, בהיבטים שונים של ילדות, התבגרות ובגרות צעירה כגון, תעסוקה, חיי משפחה, השכלה, עוני ופגיעות. הפרספקטיבות המחקריות המרכזיות בסדנה הן של הצטלבויות ואי שוויון. בהינתן זאת, נרצה לדון כיצד צעירים וצעירות מקבוצות שונות – אתניות, לאומיות, מגדריות, מעמדיות ועוד -  מושפעות מאי השוויון וההשלכות של כך על המשך מהלך חייהם.ן.
בסדנה יוצגו מחקרים מפרספקטיבות מתודולוגיות מגוונות וישתתפו בה חוקרות וחוקרים מהארץ ומהעולם.

הסדנה מתקיימת בזכות המימון של THE ISRAEL SCIENCE FOUNDATION

קישור להרשמה